Pesta seks di atas kapal mewah bekas Kamal Atarturk Turki.

Friday, October 29, 2010


Rasanya kita semua masih mengingati atau tahu serba sedikit mengenai si-Bapak Turki itu, Kemal Ataturk. Tak kesahlah bab dia tu, bapak pembangunan ke, bapak penghancuran ke atau bapak 1Turki…

Antara tempat cantik di Planet Bumi

Sunday, October 24, 2010


Rasa nya amatlah sukar untuk kita dapat mengunjungi tempat ini, kata sesetengah orang, disini merupakan salah satu tempat yg paling cantik di planet bumi. Bagi mereka yg berkemampuan, langsung tak menjadi masaalah. Klik tajuk untuk seterus nya.

Kedai Kopi Kemaman riuh dek Rozaliya kena colek

Friday, October 22, 2010


Bila terdengar anakbuah kampong jiran mengalami musaqqal, terasa perit juga peha kiri walau pun tak dicubit sesiapa. Al maklumlah jiran kita yg berdekatan, antara kami taklah jauh mana sekadar 40 minit atau se eloknya lebihkurang 35 km saja antara Cheneh dengan Chukai Kemaman.

KURSUS MENCETAK T-SHIRT PERINGKAT ASAS

Monday, October 18, 2010


KURSUS MENCETAK T-SHIRT PERINGKAT ASAS

'Sabar Menanti' nyanyian dan restoran

Friday, October 15, 2010


Ehmm..kalau tak silap saya lagu Sabar Menanti nyanyian Broery yg terdapat dalam filem ‘Hapuslah Air Mata Mu’ adalah ciptaan Ahmad Nawab, alunan nya cukup menggetarkan jiwa dan ketika itu aku masihlagi bersekolah dipertengahan ‘70an.

Empat ekor ketam Kemaman... cantik!

Friday, October 8, 2010


Ha.. ha.. petang khamis kemarin teman minta tolong saing baru teman untuk membeli perangkap ketam. Rakan baru kawe ni baru saja seminggu trenning belajar membaiki handset kat Center Point Kemaman.

Fadhilah ke tanah suci & ketupat pulut Rompin

Sunday, October 3, 2010


Alahamdulillah..
Seorang lagi ahli keluarga bakal menjejakkan kaki nya ke tanah suci dan beliau berangkat bersama suaminya pada 22hb. nanti.

 
 
 
Orkes Gambos Penambang Muar 01 S Radziah -...

This mp3 found @ weblagu.com
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright © Permata Wangi