Hampir dua dekad tersilap kubur

Tuesday, July 19, 2011

gambar hiasan

Dua orang adik beradik ini merasa agak kesal terkilan dengan pihak pengurusan tanah perkuburan Rosehill di Linden, New Jersey.

Evelyn dan Hortense Edward merasakan seakan tertipu apabila sudah selama hampir dua dekad beliau sering mengunjungi kubur ibunya, tiba tiba baru menyedari yg kubur itu adalah milik orang lain.

Mark Crawford yg juga peguam kepada dua beradik itu berkata “rahsia itu terserlah apabila berlaku tanah mendap di kawasan kubur itu” dan petugas tanah perkuburan itu tertanya tanya tidak mengetahui setelah didapati mayat didalam nya adalah seorang lelaki. Pengurus tanah perkuburan itu menyatakan yg mayat ibu mereka ditanam ditempat lain, mungkin kesilapam nama yg tertera disitu.

Dengan kealpaan pihak pengurusan itu Evelyn dan Hortense Edward akan mengambil tindakan mahkamah dan meminta ganti rugi sebanyak 25 juta dollar Amerika. Ibu nya Beatrice Williams, disemadikan di tempat yang salah. “pekara ini membuatkan kedua beradik itu merasa kecewa” tambah Mark Crawford lagi. – megasuria/Reuter

0 comments:

Post a Comment

 
 
 
Orkes Gambos Penambang Muar 01 S Radziah -...

This mp3 found @ weblagu.com
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright © Permata Wangi