Gila gila peminat Piala Dunia 2014

Wednesday, June 25, 2014

Kegilaan bolasepak memang sukar dibendung seantero dunia. Antaranya kepada para penyokong pasukan Argentina yg begitu fanatik dengan pasukan mereka.

Beberapa org penyokong yg ditemui Emmanual Esrada 29 tahun dan Damian Perz 32 tahun berkata yg mereka memerlukan masa selama empat hari memandu kereta tua nya Ford Falcon Ranchero 1984 untuk tiba ke Sao Paulo Brazil dari Buenos Ares Argentina semata mata kerana menuokong pasukan Argentina..

Kasih Ibu membawa ke syurga kasih nya Ayah...

Sunday, November 24, 2013

 

Kebiasaanya, bagi sesaorang anak perempuan juga lelaki yg sudah meningkat dewasa, mahupun yang sedang belajar di kejauhan kedua penjaga, atau pun yang sedang bekerja jauh di perantauan,…. Anak2 ini akan sering kali merasa rindu yg agak lebih dengan bondanya.. dan agak berbeza kerinduan itu terhadap bapa atau ayah nya.seterusnya klik tajuk

Antara cara atau petua hilangkan bau hamis daging kambing

Thursday, November 21, 2013

Daging kambing kebiasaan nya menjadi truja kpd ramai penggemar2 mahupun kpd tetamu2 apa apa majlis makan sekali pun. Begitu juga dimajlis2 kenduri setempat, masing2 kekadang tertanya apakah masakan yg bakal mereka kecapi nanti.

mencari salasilah keturunan

Monday, December 3, 2012

Pada 2/12/02 lalu saya bersama tiga orang ahli keluarga yang lain berangkat ke Segamat dalam misi “menjejaki carta keturunan” dan tiba ke Bandar Segamat lebihkurang pukul 1.30 pm. Saya bersama abang ipar dan dua orang kakak berhenti untuk makan tengahari sebelum memulakan jejak kami.

 

Anak kembar dinamakan Obama & Romney

Friday, November 9, 2012

Se orang ibu di Kenya, Milicent Owuor, 20, melahirkan anak kembar di hari yang sama dengan terpilihnya Obama sebagai presiden Amerika Syarikat bagi penggal kedua.

 

Ibu singa bermanja dengan mangsa, pelancung hairan

Thursday, November 1, 2012

Satu satu nye cerita yg agak jarang ditemui, apabila terjadinya satu perhubungan yg baik diantara se ekor ibu singa yg kebiasaannya begitu garang boleh bertukar dengan kemesraan setelah bertemu dengan seekor anak antelope.

 

Asal Lelaki Hidung Belang ialah pada abad 17

Tuesday, October 23, 2012

Istilah atau sebutan “Hidung belang” dikatakan berasal dari Jakarta atau Betavia semasa penjajahan Belanda di abad 17 dulu.

 

 
 
 
Orkes Gambos Penambang Muar 01 S Radziah -...

This mp3 found @ weblagu.com
Related Posts with Thumbnails
 
Copyright © Permata Wangi